Viser alle 3 resultater

AIRCONDITION

Alle airconditioner i denne serien er skapt basert på målet om den perfekte synergien mellom solid kunnskap om det europeiske klimaet og miljø, stilrent og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innenfor aircondition og luftkjøling.

I sommermånedene er det til tider veldig varmt og fuktig utendørs, og da er ingenting bedre enn å kunne flykte inn i et avkjølt hus for å roe ned både hode og kropp. Aircondition/klimaanlegg i husholdningen blir mer og mer normalt, og i 2021 er det ansatt som standard å et eller flere klimaanlegg i nybygg. Her vil du finne et bredt utvalg med portable airconditions for rom i alle fasonger og størrelser. Og skulle du lure på noe – ta kontakt med vår kundeservice her!

På salg!
Opprinnelig pris var: kr3,590.00.Nåværende pris er: kr2,999.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr5,499.00.Nåværende pris er: kr3,999.00.

Avfukter og holder huset friskt!

En aircondition sørger ikke bare for at huset er nedkjølt, men også at luften avfuktes. Fukt over lengre tid kan føre til skade på infrastruktur og interiør, noe man ofte opplever i kjellere eller på områder med høy luftfuktighet.

En aircondition jobber aktivt for å kjøle ned luften, og avfukte denne slik at huset holdes nedkjølt og friskt. Fukten som fjernes fra luften ender opp i en beholder som tømmes en sjelden gang eller to.

Alt i alt er det veldig lite arbeid med en aircondition, noe som er grunnen til at mange velger å investere nettopp i et nytt klimaanlegg i stedet for å kaste vekk pengene på dårlige vifter eller ueffektive luftkjølere. På lang sikt kan et klimaanlegg ansees som bra for lommeboken, da man slipper disse impulskjøpene av dårlige produkter.

Aircondition Nora 28 liter fuktighetskapasitet

Smartere enn først antatt!

Kjøper du en av de nyere modellene innen airconditions, kan du forvente deg smarte touch-skjermer og fjernkontroller som gjør det enkelt å styre alt.

Noen har også WiFi og applikasjoner integrert, slik at du kan styre airconditionen på vei hjem fra jobb eller etter strandturen. Likevel er denne teknologien relativt ny på AC-markedet, så det er meget begrenset med modeller med fungerende applikasjoner til telefonen.

Vi i klimaanlegg.no jobber alltid for å ha et bredt produktsortiment med modeller innen den nyeste teknologien.

Er det noe du lurer på angående produktet? Vi er klare for å hjelpe deg!

TA KONTAKT MED OSS

Designet for å gå i ett med huset

Klimaanleggene som produseres i dag er veldig ulike klimaanleggene vi så for bare 5 år siden. Moten endrer seg, og det gjør også ønsket for interiør i huset.

Nå får man tak i modeller som designes spesielt til ulike typer hussorter, hvorav de fleste modellene kommer i sørlandshvitt eller kremhvitt for å skli enkelt inn i omgivelsene. Modellene fås også i sorte farger, dersom man har et hus preget av mørkt interiør eller en hytte som trenger nedkjøling på varme sommerdager.

Airconditionene fra Eeese er designet for å passe til de skandinaviske hjem, og flertallet kommer derfor i en behagelig hvit farge. På denne måten blir airconditionen det minst sjenerende i huset, og du kan nyte en behagelig temperatur døgnet rundt.

Og husk - trenger du hjelp med å finne den rette modellen for deg, kan du alltids kontakte vår kundeservice.

Aircondition Nora 12000 Pro

Ofte stilte spørsmål

Klimaanlegg.no er en autorisert forhandler av Eeese Airconditions i Norge. Vi selger kun nye og originale produkter, så du som kunde alltid får det beste innen klimaanlegg. Klimaanlegg.no drives og eies av Norsk Netthandel AS, og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo. Med fagfolk bak tastaturet kan du alltid stole på å få den rette hjelpen av oss. Vi setter alltid kunden først, og jobber hver dag for å gjøre våre kunder fornøyde. Med klimaanleggene vi tilbyr kommer også 2 års originalgaranti, så du kan være sikker på at produktet er i den beste kvalitet og stand.
En aircondition / klimaanlegg fungerer på akkurat samme måte som kjøleskapet du har hjemme. Arealet du kjøler ned med en aircondition er selvfølgelig betraktelig større, og dermed må også maskineriet bak være større. Inne i aircondition-enheten finnes det et kjøleelement. Elementet blir ledet mot et system for fordamping. Her vil et lavt trykk gjøre at kjøleelementet ekspanderes og blir til en gass. Til slutt vil den kalde gassen som nå har blitt utviklet hjelpe til med å kjøle ned ribbene. Deretter pumpes den kjølige luften ut av aircondition enheten ved hjelp av vifter. Og voila - rommet blir nedkjølt!
Vi har som mål å kunne tilby et klimaanlegg til ethver rom, uavhengig av størrelse. Derfor utvider vi fortløpende vårt produktsortiment når våre produktansvarlige har testet og godkjent de aktuelle produktene.

Under ser du en oversikt over modellnavn og arealet den er tilpasset:

Og husk - lurer du fortsatt på noe kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice her.
En aircondition vil variere i pris helt avhengig av størrelsen på rommet du ønsker å kjøle ned, og ikke minst om du ønsker en portabel aircondition eller en fastmontert aircondition / klimaanlegg. Prisene på portable airconditions ligger som regel mellom 4000 og 10 000, men her er det stor variasjon mellom modeller, effektivitet, støynivå og mye mer. Les vår artikkel om hva du burde sjekke før du kjøper en aircondition her!
Airconditionen trekker ikke mye strøm, og estimert ut fra tilbakemeldinger fra våre kunder og leverandøren koster det omkring 4 kroner per dag å bruke en aircondition. Regner vi 60 dager med 10 timer nedkjøling hver dag blir regnestykket slik:
  • 60 dager * 10 timer nedkjøling = 600 timer.
Vi estimerer at airconditionen bruker i snitt rundt 2050 W (som Alba Aircondition) noe som da blir 1230 kilowatt-timer med de 600 timene, og bruker en strømpris på 20,7 øre/kWh (tall fra SSB à 2020).
  • Totalt blir dette 254,61 kr på 60 dager med 10 timer nedkjøling.
Deler vi summen på 60 dager, blir prisen omkring 4 kroner per 10. time. Skulle du lure på noe mer kan du alltid kontakte vår kundeservice her!
Nei, en aircondition er ikke usunn eller farlig for verken mennesker eller dyr. Det som er viktig å huske på er å rengjøre airconditionen innimellom slik at det ikke samler seg støv og smuss i anlegget som kan føre til tørr luft. Når airconditionen ikke er godt nok vedlikeholdt blir man ekstra sårbar for allergireaksjoner og ulike smittestoffer, men dette kan skje først etter mange måneders bruk. Her er det ingenting å være bekymret for!

Det er veldig enkelt!

  1. Slå av airconditionen.
  2. Trekk ut strømkabelen fra stikkontakten.
  3. Fjern dekselet på airconditionenheten og vask dette.
  4. Fjern filteret og vask dette.
  5. Sjekk om vanntanken trengs å tømmes for væske og skyll eventuelt denne ved behov.
  6. Montér tilbake filteret og dekselet, og koble opp airconditionen til strøm igjen.
  7. Voila! Airconditionen er nå klar til å kjøle ned huset igjen.
Og husk - de fleste modellene våre kommer med indikatorer som viser om vanntanken er full.