Viser det ene resultatet

Luftkjøler

Menneskekroppen trives best med en temperatur på +/- 20 grader. I Norge har vi et klima som ikke alltid tillater oss å opprettholde denne temperaturen innendørs, og da kan det være lurt med en luftkjøler som kan nedjustere temperaturen med tradisjonelt opptil 4 grader. Luftkjølerne er lette, kompakte og usjenerende i det nordiske hus, da de er utviklet for å gå i ett med interiøret. Her på Klimaanlegg.no finner du et bredt utvalg med forskjellige produkter for å varme opp, eller kjøle ned rom i huset. Og skulle du lure på noe – ta kontakt med vår kundeservice her!

På salg!
Opprinnelig pris var: kr3,399.00.Nåværende pris er: kr2,999.00.

Fukter luften og holder huset friskt!

En luftkjøler sørger for at luften innendørs fuktes. I vinterhalvåret opplever man ofte tørr luft i stuer og på soverom, noe en luftkjøler hjelper med å motvirke.

En luftkjøler jobber aktivt for å fukte luften samtidig som den kjøler ned, slik at huset holdes sunt og friskt. Fukten som tilsettes luften kommer fra en vannbeholder som må fylles ved behov med iskaldt vann eller isbiter.

Alt i alt er det veldig lite arbeid med luftkjølere, noe som er grunnen til at mange velger å investere nettopp i en ny luftkjøler, fremfor å kaste vekk pengene på dårlige vifter eller andre ueffektive produkter. På lang sikt kan en luftkjøler ansees som bra for lommeboken, da man slipper disse impulskjøpene av dårlige produkter.

Aircondition Nora 28 liter fuktighetskapasitet

Smartere enn først antatt!

Kjøper du en av de nyere modellene fra Eeese, kan du forvente deg smarte touch-skjermer og fjernkontroller som gjør det enkelt å styre alt.

Modellene er laget for å være smarte, effektive og ikke minst ta vare på miljøet. Vårt produktansvarlige team jobber aktivt med å ha det beste sortimentet av luftkjølere på markedet, og nye modeller legges til fortløpende. Vårt mål er å alltid kunne tilby den nyeste og beste teknologien for å tilfredsstille våre kunder.

Vi i klimaanlegg.no setter alltid kunden først, og vår visjon er å kunne tilby luftkjøling, -fukting, -avfukting og kombi-airconditions til ethvert rom.

Er det noe du lurer på angående produktene? Vi er klare for å hjelpe deg!

TA KONTAKT MED OSS

Designet for å gå i ett med huset

Luftkjølerne som produseres i dag er veldig ulike luftkjølerne vi så for bare 5 år siden. Moten endrer seg, og det gjør også ønsket for interiør i huset.

Nå får man tak i modeller som designes spesielt til ulike typer hussorter, hvorav de fleste modellene kommer i sørlandshvitt eller kremhvitt for å skli enkelt inn i omgivelsene. Modellene fås også i sorte farger, dersom man har et hus preget av mørkt interiør eller en hytte som trenger nedkjøling på varme sommerdager.

Luftkjølerne fra Eeese er designet for å passe til de skandinaviske hjem, og flertallet kommer derfor i en nedtonet hvit farge. På denne måten blir luftkjøleren det minst sjenerende i huset, og du kan nyte en behagelig temperatur døgnet rundt.

Og husk - trenger du hjelp med å finne den rette modellen for deg, kan du alltids kontakte vår kundeservice.