Viser alle 5 resultater

EEESE AVFUKTER

Alle avfuktere i denne serien er skapt med mål om perfekt synergi mellom solid kunnskap om det europeiske klima og miljø, stilren og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innen airconditioner-enheter og luftkjøling.

En avfukter kan være en av de lureste investeringene du gjør i år. Råteskade i husvegger og kjellere kommer som regel av for mye fukt over lang tid. En luftavfukter vil hjelpe deg å løse dette problemet, ved å rense og tørke luften til det rette nivået. Våre luftavfuktere fra Eeese er automatisk innstilt for å finne det perfekte luftfuktighetsnivået i alle rom, og vi har en avfukter til både kjelleren, stuen og soverommet. Og skulle du lure på noe – ta kontakt med vår kundeservice her!

Velkommen!


Avfukter og holder huset friskt!

En avfukter sørger for at luften innendørs avfuktes. Fukt over lengre tid kan føre til skade på infrastruktur og interiør, noe man ofte opplever i kjellere eller på områder med høy luftfuktighet.

En avfukter jobber aktivt for å avfukte luften slik at huset holdes tørt og friskt. Fukten som fjernes fra luften ender opp i en beholder som tømmes en sjelden gang eller to.

Alt i alt er det veldig lite arbeid med avfuktere, noe som er grunnen til at mange velger å investere nettopp i en ny avfukter, fremfor å kaste vekk pengene på dårlige vifter eller andre ueffektive produkter. På lang sikt kan en avfukter ansees som bra for lommeboken, da man slipper disse impulskjøpene av dårlige produkter.

Aircondition Nora 28 liter fuktighetskapasitet

Smartere enn først antatt!

Kjøper du en av de nyere modellene fra Eeese, kan du forvente deg smarte touch-skjermer og fjernkontroller som gjør det enkelt å styre alt.

Noen har også WiFi og applikasjoner integrert, slik at du kan styre avfukteren på vei hjem fra jobb eller etter strandturen. Likevel er denne teknologien relativt ny på markedet, så det er meget begrenset med modeller med fungerende applikasjoner til telefonen.

Vi i klimaanlegg.no jobber alltid for å ha et bredt produktsortiment med modeller innen den nyeste teknologien.

Er det noe du lurer på angående produktet? Vi er klare for å hjelpe deg!

TA KONTAKT MED OSS

Designet for å gå i ett med huset

Luftavfukterne som produseres i dag er veldig ulike avfukterne vi så for bare 5 år siden. Moten endrer seg, og det gjør også ønsket for interiør i huset.

Nå får man tak i modeller som designes spesielt til ulike typer hussorter, hvorav de fleste modellene kommer i sørlandshvitt eller kremhvitt for å skli enkelt inn i omgivelsene. Modellene fås også i sorte farger, dersom man har et hus preget av mørkt interiør eller en hytte som trenger nedkjøling på varme sommerdager.

Avfukterne fra Eeese er designet for å passe til de skandinaviske hjem, og flertallet kommer derfor i en nedtonet hvit farge. På denne måten blir luftavfukteren det minst sjenerende i huset, og du kan nyte en behagelig temperatur døgnet rundt.

Og husk - trenger du hjelp med å finne den rette modellen for deg, kan du alltids kontakte vår kundeservice.

Aircondition Nora 12000 Pro

Ofte stilte spørsmål

Klimaanlegg.no er en autorisert forhandler av Eeese Avfuktere i Norge. Vi selger kun nye og originale produkter, så du som kunde alltid får det beste innen luftavfuktere. Klimaanlegg.no drives og eies av Norsk Netthandel AS, og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo. Med fagfolk bak tastaturet kan du alltid stole på å få den rette hjelpen av oss. Vi setter alltid kunden først, og jobber hver dag for å gjøre våre kunder fornøyde. Med produktene vi tilbyr kommer også 2 års originalgaranti, så du kan være sikker på at produktet er i den beste kvalitet og stand.
En luftavfukter prosesserer luften gjennom en kjøleribb der mye av fuktigheten fra luften samles opp. Denne havner så i en beholder som må tømmes ved behov. Enkelt og greit!
Vi har som mål å kunne tilby en luftavfukter til ethvert rom, uavhengig av størrelse. Derfor utvider vi fortløpende vårt produktsortiment når våre produktansvarlige har testet og godkjent de aktuelle produktene.

Under ser du en oversikt over modellnavn og arealet den er tilpasset:

Og husk - lurer du fortsatt på noe kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice her.
En avfukter vil variere i pris helt avhengig av størrelsen på rommet du ønsker å avfukte, og ikke minst om du ønsker en portabel eller en fastmontert luftavfukter. Prisene på portable avfuktere ligger som regel mellom 2000 og 7 000, men her er det stor variasjon mellom modeller, effektivitet, støynivå og mye mer.
Nei, en avfukter er ikke usunn eller farlig for verken mennesker eller dyr. Det som er viktig å huske på er å rengjøre avfukteren innimellom slik at det ikke samler seg støv og smuss i anlegget som kan føre til tørr luft. Når avfukteren ikke er godt nok vedlikeholdt blir man ekstra sårbar for allergireaksjoner og ulike smittestoffer, men dette kan skje først etter mange måneders bruk. Her er det ingenting å være bekymret for!

Det er veldig enkelt!

  1. Slå av avfukteren.
  2. Trekk ut strømkabelen fra stikkontakten.
  3. Fjern dekselet på avfukterenheten og vask dette.
  4. Fjern filteret og vask dette.
  5. Sjekk om vanntanken trengs å tømmes for væske og skyll eventuelt denne ved behov.
  6. Montér tilbake filteret og dekselet, og koble opp avfukteren til strøm igjen.
  7. Voila! Avfukteren er nå klar til å prosessere luften igjen.
Og husk - de fleste modellene våre kommer med indikatorer som viser om vanntanken er full.