Viser det ene resultatet

Luftrenser

For mennesker er det viktig at luften som pustes inn og ut er så tilnærmet ren som mulig. Dette gjelder spesielt om natten, da det pustes inn luft på samme område i mange timer. Med ulik teknologi finner du modeller med UVC-lys som dreper bakterier og integrert HEPA-filter som minker lukt og plukker opp mikropartikler (pollen, hår fra kjæledyr etc.). Luftrenserne kommer i forskjellige størrelser, men har til felles å være meget komapakte og effektive. Eeese har utviklet sine luftrensere til å skli perfekt inn i de skandinaviske hjem, noe som er grunnen til at de fleste modellene har et lyst og kremhvitt preg. Her på Klimaanlegg.no finner du et bredt utvalg med forskjellige produkter for å rense luften i huset. Og skulle du lure på noe – ta kontakt med vår kundeservice her!


Smartere enn først antatt!

Kjøper du en av de nyere modellene fra Eeese, kan du forvente deg smarte touch-skjermer og fjernkontroller som gjør det enkelt å styre alt.

Modellene er laget for å være smarte, effektive og ikke minst ta vare på miljøet. Vårt produktansvarlige team jobber aktivt med å ha det beste sortimentet av luftrensere på markedet, og nye modeller legges til fortløpende. Vårt mål er å alltid kunne tilby den nyeste og beste teknologien for å tilfredsstille våre kunder.

Vi i klimaanlegg.no setter alltid kunden først, og vår visjon er å kunne tilby luftkjøling, -fukting, -avfukting, -rensing og kombi-airconditions til ethvert rom.

Er det noe du lurer på angående produktene? Vi er klare for å hjelpe deg!

TA KONTAKT MED OSS

Designet for å gå i ett med huset

Luftrenserne som produseres i dag er veldig ulike luftrenserne vi så for bare 5 år siden. Moten endrer seg, og det gjør også ønsket for interiør i huset.

Nå får man tak i modeller som designes spesielt til ulike typer hussorter, hvorav de fleste modellene kommer i sørlandshvitt eller kremhvitt for å skli enkelt inn i omgivelsene.

Luftrenserne fra Eeese er designet for å passe til de skandinaviske hjem, og flertallet kommer derfor i en nedtonet hvit farge. På denne måten blir luftrenseren det minst sjenerende i huset, og du kan nyte en behagelig temperatur døgnet rundt.

Og husk - trenger du hjelp med å finne den rette modellen for deg, kan du alltids kontakte vår kundeservice.